Form 3L

Form 3L

Mali detajli, veliki rezultati

Form 3L je cenovno ugoden 3D tiskalnik večjega formata, ki ga strokovnjaki zaupajo za hitro obnavljanje delov industrijske kakovosti.Natisni velike dele, hitro

Form 3L ponuja petkratno nadgradnjo tiskanega volumna in dvakratno moč laserske oblike, ki jo ponuja tiskalnik Form 3. Za razliko od Form 3 enote ima Form 3L tiskalnik dve po meri narejeni enoti za obdelavo svetlobe (LPU), kar mu omogoča tiskanje 3D delov še hitreje in lažje.

VIŠINA ŠIRINA GLOBINA
11.8 in 13.2 in 7.9 in
30 cm 33.5 cm 20 cm

Perfekcionizem, ki se pozna

Z napredno tehnologijo Low Force Stereolithography (LFS) ™ je Formlabs v celoti prenovil 3D tiskanje na osnovi smol in zmanjšal sile tiskanja. Ta tehnologija nam omogoča tiskanje 3D delov hitro in z izjemno natančnostjo. Optični sistem vzdržuje natančno in gosto lasersko točko, kar zagotavlja natančne in ponovljive tiskane 3D modele.


25μm
XY resolucija
250mW
Moč laserja
25 - 250μm
Višina posamezne plasti
Primerjaj SLA modele

Odstranjevanje podpor sedaj še lažje


Manjše sile tiskanja vam nudijo lahkotno odstranitev podpor brez večjih težav.Zmanjša se možnost poškodbe kosov, porabe materiala in skrajša čas čiščenja.

Visoko zmogljivi materiali

Naša knjižnica vodilnih materialov industrije vam pomaga premakniti meje mogočega. S Form2 tiskalnikom dobite dostop do knjižnice materialov za tisk, ki se nenehno izboljšuje.


Poglejte si našo knjižnico materialov

Zahtevaj brezplačen vzorec