3D tisk za digitalno proizvodnjo


POGLEJ VIDEO

Neopazen prehod od prototipa do produkcije


Preproste nastavitve Form 2 3D tiskalnika omogočajo digitalni proizvodnji, da je bolj dostopna. Neposredno tiskajte končne kose ali racionalizirajte proizvodnjo s 3D tiskanjem orodij, kalupov, šablon in vpenjanj.

Povečava fleksibilnosti proizvodnje:

Prilagojene šablone in vpenjanja

S 3D tiskom se oblikovanje ne rabi končati tam, kjer se proizvodnja začne. Konstantno izboljšujte produkte in se hitro odzovite na težave na liniji z rešitvami, ki izboljšajo sestave in procese.

Poglejte si video: Vsako tiskano vezje na otroški posteljici je sprogramirano znotraj podjetja z uporabo šablon in vpenjanj natisnjenih na Form 2.

Premostitev proizvodnje

Natisnite izdelke za testiranje in razvoj kar znotraj podjetja, še preden naročite orodja za masovno proizvodnjo. Z direktnim 3D tiskanjem in izdelovanjem kalupov s tiskalnikom Form 2 lahko naredite maloserijske izdelke - od nekaj sto pa do nekaj tisoč.

Direktno tiskanje na tisoče ohišij je podjetju Enflux omogočilo izdelavo več kot stotih oblek za zaznavanje gibanja za razvojne namene.

Tiskanje z visoko zanesljivostjo

Zanesljivo tiskanje funkcionalnih prototipov pospeši komunikacijo in odstrani zmedo s tem, da omogoči proizvodnji natančne fizične modele.

Preberite si članek: Paralenz je uporabil Form 2 za oblikovanje čudovitih prototipov podvodnih kamer z možnostjo testiranja na globini 150m, za lažjo komunikacijo s proizvodnjo, kjer je bilo jasno pokazano kako morajo kosi izgledati, delovati in se sestavljati.

Masovna kostumizacija

Profesionalna namizna stereolitografija omogoča boljši dostop do popolne kostumizacije. Izdelajte unikatne izdelke prilagojene strankam z tiskom kalupov za male serije ali z nadgradnjo vaših obstoječih linij.

Poglejte si video: Handsmith Inc. proizvaja visokozmogljive prilagojene proteze z uporabo Formlabs tiskalnikov, z investicijo manjšo od 50.000$.

Sredstva za proizvodnjo


Poglejte si, kako lahko 3D tisk spremeni vaš potek proizvodnje in vam pomaga vpeljati boljše produkte na trg s sledečimi navodili, in sredstvi Formlabsa.

Form 2 Ecosistem

Ekosistem

Izvedite več, kako lahko Form 2 spremeni veš potek dela