Visoka natančnost kiparjenja z ZBrush

Formlabs in Pixologic pripeljejo 3D oblikovanje v življenje.Pixologic

Poglejte si video

Model Making & Entertainment s Form 2 tiskalnikom

Star Wars. Game of Thrones. Call of Duty. Final Fantasy. ZBrush je vodilna sila za filmi in epskimi video igricami. Digitalni ustvarjalci uporabljajo ZBrush za modeliranje realističnih bitij in za posebne efekte. Svojo uporabnost in priljubljenost širi tudi med oblikovalce nakita. Sedaj sta se Formlabs in Pixologic povezala, saj želita vzpostaviti direktni prenos modelov iz ZBrush programa v PreForm.


Zmogljiva orodja, boljša v sožitju

Že več kot desetletje ZBrush ponuja ustvarjalcem svobodo digitalnega oblikovanja. Do sedaj je bilo težko prenesti digitalne koncepte v realnost, če niste imeli dostopa do ogromnega tiskalnika. Z inovativno stereolitografijo je Formlabs omogočil enostavni tisk za ZBrush oblikovalce. Form 2 ponuja neverjetno natančnost in zmogljivost po dostopni ceni. Združenje teh dveh orodij z dopolnjevanjem prednosti drug drugega, se ustvari odličen potek dela za kreativno izražanje.

Charlize Theron oblikovan v ZBrush (levo) in natisnjen (desno) je oblikoval Mohamed Alaa.

Natisnite 3D modele z enim klikom

Pomladi 2016 je ZBrush vzpostavil povezavo s 3D tiskanjem. Z enim klikom lahko modele pošljete preko PreForma v tisk. Za prihranek časa PreForm avtomatsko postavi podpore, predimenzionira in postavi model. Ker je Form 2 povezan na WiF, se lahko modele pošlje v tisk medtem, ko Form 2 obvesti preko Nadzorna plošča da ostanete obveščeni. Ta proces omogoča oblikovalcem in kiparjem, da si lahko vzamejo več časa za ustvarjanje in manj časa za nastavitve tiskanja s presenetljivimi rezultati.

ZBrush omogoča kiparjem neprimerljivo orodjarno ščetk in efektov. Rezultati so osupljivi. Koncept: Tianhua Xu. Avtor: Blake Sullivan. Avtor: Robert Vignone.

Nadgradite vaš kreativni proces

Ko umetniki spremenijo svoje načrte v 3D modele se odprejo nove možnosti za izboljšati profesionalnost. Sedaj se lahko na sestankih osredotočenost prenese na fizični model,namesto na render. Fizični modeli pa pomagajo pri komunikaciji s strankami za prilagojene igrače, zapleten nakit, in zanesljive prototipe. Proizvajanje modelov s 3D tiskom ohranja izdelavo znotraj podjetja in tako prihranite čas in denar. Formlabs modeli so bili uporabljeni pri stop-motion filmih, prilagojenih kostumih, in celo blockbustef posebni efekti. Formlabs in ZBrush pomagata vaše delo dvigniti na višji nivo.


Model Making & Entertainment Resources

3D tisk z enim klikom za digitalne kiparje

Pridružite se Formlabsu in Pixologic na spletnem seminarju o ZBrush dodatku za tisk z enim klikom. Prijavite se spodaj, če želite izvedeti kako s pomočjo omenjenih orodij izboljšati kreativnost.

Form 2 Visoka resolucija 3D tiska

Naročite sedaj
  • Natančni detajli in čudovite površine za presenetljive umetnine.
  • Konpleksne strukture, ki so skoraj nemogoče za ustvariti na drug način..
Zahtevaj brezplačen vzorec
  • Enostavnost tiska z enim gumbom.
Kontakt
  • Cena dostopna za posamezne umetnike.