Zahtevaj brezplačen vzorec

Zahtevaj brezplačen vzorec

Izpolnite obrazec in poslali vam bomo brezplačni vzorec natisnjen na Form 2 SLA 3D tiskalnik. Raziščite materiale in odkrijte tistega, ki izpolnjuje vaše zahteve.

IB-CADDY d.o.o. uporablja podane informacije, da ostane v stiku z Vami in vas obvešča o produktih, dogodkih in aktualnih akcijah. Podatkov ne posredujemo tretjim osebam in jih skrbno varujemo (več na Varnost podatkov). Prosimo potrdite, da občasno lahko prejmete promocijsko elektronsko pošto, kjer bo vedno tudi povezava do odjave.

Clear

White

Gray

Black

Tough

Flexible

High Temp

Castable

Durable

Dental

Vzorec

Izberite posamezni vzorec, da odkrijete njegove edinstvene lastnosti. Z velikim naborom funkcionalnosti vam bo naša knjižnica materialov pomagala realizirati različne projekte.

Clear

Clear material se lahko spolira do skoraj optične prosojnosti in je primeren za poigravanje s svetlobo in prikazovanje notranjih struktur.

White

White material zajema presenetljive detajle in gladke površine in je primeren za predstavitvene modele ali nanašanje barve.

Gray

Grey material je vsestranski material, primeren za izpostavljanje manjših detajlov.

Black

Black material je primeren za zapletene in drobne detajle.

Tough

Tough material je vzdržljiv in odporen, primeren za prilegajoče spoje in robustne kose.

Flex

Flexible material povzema lastnosti duromera A80 in kose naredi fleksibilne. Zahteva UV utrjevanje. Tiska se na 100 ali 50 mikronov natančno.

High Temp

High Temp material ima HDT - 289 °C @ 0.45 MPa, idealen je za statične kose, ki bojo izpostavljeni visoki temperaturi. Zahteva UV utrjevanje. Tiskamo ga lahko na 100, 50 ali 25 mikronov natančno.

Castable

Cast material izgoreva čisto, brez ostankov in zajame zelo natančne detajle.

Durable

Durable material je odporen proti obrabi in udarcem, primeren za modele izpostavljene deformacijam, z gladkimi površinami.

Dental

Dental SG material je biokompatibilen in primeren za natančna kirurška vodila ali za podobne namene.